CERE UN PREȚ MIC

Întreabă-ți managerul de posibilitatea de a primi un preț mic pentru programul Work and Travel

Noi ştim cât este de dificil din punct de vedere financiar pentru un student să participe la programul Work and Travel! Din acest motiv, vrem să te ajutăm și să îţi oferim reduceri la înscriere și la costul programului, în funcție de perioada de înregistrare. Te rugăm să fii la curent cu campaniile derulate și să întrebi managerul tău cum poți obține aceste reduceri. Avem două variante pentru plecarea ta în SUA:

 

1) PREMIUM PLACEMENT ȘI JOB PACKAGE!

CAEP | Center For American Exchange Programs îți oferă posibilitatea de a obține, prin intermediul Sponsorului și Angajatorului, o ofertă de muncă conform cerințelor tale. Singura ta grijă va fi să treci examenele și să-ți faci bagajele pentru o vară de neuitat în America.

Înscrierea este 95 USD, iar programul Premium este doar 1135 USD și îl poți achita în două etape:

 

Prima Etapă: 260 USD care reprezintă serviciile de procesare, alegerea ofertei de muncă, organizarea interviurilor etc. Se achită în decurs de 15 zile de la semnarea contractului sau în decurs de 3 zile din momentul alegerii ofertei de muncă.

 

A Doua Etapă: 875 USD care reprezintă emiterea formei DS-2019, serviciile de asistență și documente, asigurarea medicală pe perioada programului, alte servicii. Se achită în decurs de 3 zile de la confirmarea ofertei de către Sponsor.

 

ÎȚI OFERIM CELE MAI “EXOTICE” LOCAȚII DIN AMERICA

New England, Atlantic Beach, National Parks, others | * Job Package 139 USD
Virginia Beach, Wisconsin Dells, New York, others | * Job Package 189 USD
Ocean City, California, Florida, others | * Job Package 239 USD

 

Pentru că ne place să fii complet informat, îți atașăm și costurile complementare, care sunt strâns legate de participarea ta la programul Work and Travel: taxa consulară 160 USD, taxa sevis 35 USD, biletul de avion tur / retur aproximativ 700-1000 EUR, cartela sim cu număr de SUA 58 USD, taxe bancare de transfer 35 USD, bani de buzunar minim 500 USD, asigurare medicală de călătorie pentru luna octombrie, depozit cazare.

 

2) INDEPENDENT

Pentru această variantă, costul programului este 1135 USD. Noi îți oferim asistență și asigurare pe întreaga perioadă a programului, îți procesăm documentele și te ajutăm să obții viza. Pentru mai multe informații, citește articolul despre Work and Travel Self Arrange.

 

WORK AND TRAVEL PREȚ MIC

Cere un preț mic și NU UITA să întrebi despre campanii și reduceri! Te așteptăm pe Strada Maior Dimitrie Giurescu, 2, București, pentru a discuta cu un Manager. Pentru asta, intră pe pagina > CONTACTE <!

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI CERE UN PREȚ MIC!

VEZI LISTA DE JOBURI

How would you like contact us?