CERE UN PREȚ MIC

Întreabă-ți managerul de posibilitatea de a primi un preț mic pentru programul Work and Travel

Noi ştim cât este de dificil din punct de vedere financiar pentru un student să participe la Programul Work and Travel Pret Mic! Din acest motiv, vrem să te ajutăm și să îţi oferim reduceri la înscriere și la costul programului, în funcție de perioada de înregistrare. Te rugăm să fii la curent cu campaniile derulate și să întrebi managerul tău cum poți obține aceste reduceri. În concluzie, avem două variante pentru plecarea ta:

 

1) PREMIUM PLACEMENT ȘI JOB PACKAGE!

CAEP | Center For American Exchange Programs mediază între Tine, Sponsor, Angajator și Ambasada SUA pentru a primi o ofertă conform cerințelor tale. Singura ta grijă va fi să-ți iei examenele și să-ți faci bagajele pentru vara ta în America. Înscrierea este 95 USD, iar programul Premium este doar 1135 USD, pe care îl poți achita în două etape:

 

Prima Etapă: 260 USD care reprezintă serviciile de procesare, alegerea ofertei de muncă, organizarea interviurilor etc. Se achită în decurs de 30 de zile de la semnarea contractului sau în decurs de 3 zile din momentul în care studentul și-a comunicat preferințele. Iar dacă programul nu se va derula poți tranfera această etapă pentru sezonul 2022.

 

A Doua Etapă: 875 USD care reprezintă emiterea formei DS-2019, serviciile de asistență și documente, asigurarea medicală pe perioada programului, alte servicii. Se achită în decurs de 3 zile din momentul primirii vizei J1 pentru a pleca în USA.

 

ÎȚI OFERIM CELE MAI “EXOTICE” LOCAȚII DIN AMERICA

New England, Atlantic Beach, National Parks, others | * Job Package 139 USD
Virginia Beach, Wisconsin Dells, New York, others | * Job Package 189 USD
Ocean City, California, Florida, others | * Job Package 239 USD

 

Vrem să îți precizăm că suntem o companie onestă față de studenți și de aceea vrem să te informăm și de costurile complementare, care sunt strâns legate de participarea ta în Programul Work And Travel Pret Mic: amânare plată etapa a doua 25 Usd, taxa consulară 160 USD, taxa sevis 35 USD, biletul de avion tur / retur aproximativ 700-1000 EUR, cartela sim cu număr de SUA 58 USD, taxe bancare de transfer 35 USD, bani de buzunar minim 500 USD, asigurare medicală de călătorie pentru luna octombrie, depozit cazare.

 

2) INDEPENDENT

Pentru această variantă costul programului este 1135 USD, noi îți oferim asistență și asigurare pe întreaga perioadă a programului, îți procesăm documentele și te ajutăm să obții viza.

 

WORK AND TRAVEL PRET MIC

Cere un preț mic! Nu uită să întrebi despre campanii și reduceri! Te așteptăm pe Maior Dimitrie Giurescu, 2, București. Pentru discuta cu un Manager, intră pe pagina > CONTACTE <.

ÎNREGISTREAZĂ-TE ȘI CERE UN PREȚ MIC!

How would you like contact us?

Are YOU a student?

What is your year of study?