WORK AND TRAVEL SELF ARRANGE

DESCRIPTION

JOB OFFER SELF ARRANGE

Work and Travel Self Arrange reprezintă o modalitate de participare la programul Work and Travel, cu ajutorul unei oferte de muncă primită direct de la angajator.

Mulți angajatori aranjează aceste locuri de muncă sezoniere direct cu participanții care au mai fost plecați în SUA, cu prietenii acestora sau direct cu studenții care îi contactează telefonic, pe internet sau prin e-mail. Chiar dacă angajatorul oferă participantului un loc de muncă, acesta are nevoie în continuare de un sponsor pentru a obține o viză J-1 și de o companie care să îi ofere asistență și asigurare pe toată durata programului și ajutor pentru procesarea documentelor și obținerea interviului de viză.

 

Care sunt pașii esențiali pentru SELF ARRANGE?

  1. Contactează-ți angajatorul, anunță-l că te-ai înscris la programul Work and Travel și că în curând îi vei trimite un Job Offer de completat și semnat.
  2. Vino la sediul nostru de pe Strada Maior Dimitrie Giurescu 2, București sau trimite-ne un email la adresa info@caep.ro, pentru a primi documentele necesare aprobării jobului. (Job Offer-ul, Business Licence și Workers Compensation Number)
  3. Asigură-te că angajatorul este receptiv și răspunde cât mai repede posibil la email-urile și apelurile telefonice ale sponsorului, pentru verificarea plasamentului.
  4. Trimite-i angajatorului Job Offer-ul primit de la noi și asigură-te că:
  • completează integral toate câmpurile;
  • data de începere a programului nu este mai devreme de June 15;
  • data de sfârșit a programului nu depășește September 30;
  • toate datele sunt corecte;
  • atât tu, cât și angajatorul, semnați oferta de muncă pe toate paginile;
  • odată cu oferta de muncă, angajatorul trimite și cele două documente necesare aprobării plasamentului și anume: Business Licence și Workers Compensation Number.

 

Dacă ai nelămuriri, ne poți scrie oricând la adresa info@caep.ro și noi te vom ajuta în cel mai scurt timp posibil!

How would you like contact us?