CEL MAI MIC PREȚ

Premium Placement și Special Job Package sau Independent, doar noi îți oferim Cel Mai Mic Preț la programul Work And Travel

Noi ştim cât este de dificil din punct de vedere financiar pentru un student să participe la program! Anume din acest motiv vrem să te ajutăm și să îţi oferim Programul Work And Travel Preț Mic Premium Placement și Special Job Package. În concluzie avem două variante pentru plecarea ta:

 

1) PREMIUM PLACEMENT ȘI JOB PACKAGE WORK AND TRAVEL PREȚ MIC!

CAEP | Center For American Exchange Programs mediază între Tine, Sponsor, Angajator și Ambasada SUA ca să-ți ofere un loc de muncă și cazare conform cerințelor tale. Singura ta grijă va fi să-ți iei examenele și să-ți faci bagajele pentru vara ta în America. Înscrierea este 350 Ron iar Programul Premium Placement este de doar 1135 USD, care îl poți achita în două etape:

 

Prima Etapă: 240 USD care reprezintă: servicii de procesare, alegerea ofertei de muncă, organizarea interviului, etc. Se achită înainte de semnarea ofertei de muncă, dar nu mai târziu de 31 Octombrie.

A Doua Etapă: 895 USD care reprezintă: forma DS-2019, servicii de asitență și documente, asigurarea medicală pe perioada muncă, alte servicii. Se achita în decurs de 3 zile după ce ai semneat oferta de muncă.

 

DOAR NOI OFERIM CELE MAI “EXOTICE” LOCAȚII DIN AMERICA

Pe lângă job și cazare, ai parte de o super locație ca:
New England, Atlantic Beach, National Parks, others | * Special Job Package 139 usd
Virginia Beach, Wisconsin Dells, New York, others | * Special Job Package 239 usd
Ocean City, California, Florida, others | * Special Job Package 289 usd

*Aceste costuri sunt în funcție de oferta de muncă aleasă, iar pe parcursul programului pot fi schimbări operate de Sponsorul Programului.

 

Vrem să îți precizăm că suntem o companie onestă față de studenți și de aceea vrem să te informăm și de costurile complementare care sunt strâns legate de participarea ta în Programul Work And Travel: Taxa Consulară 160 usd, Taxa SEVIS 35 usd, Biletul de Avion tur / retur aproximativ 700 eur, Cartela SIM cu număr de SUA, Taxe Bancare de transfer 35 usd, Banii de buzunar minim 500 usd, Asigurare medicală de calatorii în luna Octombrie, Depozit de cazare.

 

2) INDEPENDENT

Ești independent, deci fără job și cazare asigurate. Noi îți procesăm documentele, te ajutăm doar să obții viză și îți oferim asistență și asigurare pe întreaga perioadă a programului, iar tu iți găsești job și cazare. În acest caz, programul Work and Travel Preț Mic te va costa doar 985 USD. Acest preț este valabil doar pentru procesare jobului cu sponsorul Intrax. Downloadează contractul de muncă ce trebuie completat de către angajatorul tău > AICI <.

 

Te asteptăm pe Calea Dorobanți, 27, București iar pentru discuta cu un Manager intră pe pagina > CONTACTE <.

ÎNREGISTREAZĂ-TE cu Preț Mic!

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București