REZERVAREA BILETULUI DE AVION

Rezervarea se face in oficiu pe Calea Dorobanți, 27, București, mobil: 0771 288 495; e-mail: bilete@caep.ro

2,339 views

Un punct important din programul Work And Travel este zborul în SUA, noi îţi vom oferi toate răspunsurile la întrebări despre Biletele de Avion. În primul rând trebuie să vii în oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs, aflat pe:

 

adresa: Calea Dorobanți, 27, București;
mobil:  0 771 288 495;
e-mail: bilete@caep.ro.

 

Departamentul Bilete de Avion se ocupă de călătoria ta în Statele Unite ale Americii şi îți va oferi confortul pentru un zbor sigur, uşor şi accesibil. Pentru realizarea visului tău, se coordonează cu companiile aeriene din orice colţ al lumii: Austrian, Turkish Airlines, British, KLM, Air France, Lufthansa, LOT, Qatar şi altele. Pentru studenţii care participă la programul Work And Travel oferim condiții speciale și cele mai bune prețuri pentru Biletele de Avion.

 

Avantajele Biletelor de Avion de tipul Work And Travel:

1.) Sunt 100% rambursabile în caz de refuz de viză, deci îl poți procura din timp fără nici un risc;

2.) Este gratuit și posibil de schimbat data de plecare sau întoarcere în limita locurilor disponibile. Iar dacă se face upgrade la altă clasă, se va plăti doar acea diferență de clasa tarifara percepută de compania aeriană;

3.) Posibilitatea de a schimba aeroportul la întoarcere! Dacă implică adugarea altei companii aeriene sau adugarea unui alt segment pe traseu se va plăti accea diferentă percepută de compania aeriană. Toate schimbările trebuie coordonate cu Departamentul Bilete de Avion. Atenție, neprezentarea la aeroportul de plecare indicat în biletul de avion cu cel puțin 2-3 ore înainte de zbor, reprezentă anularea biletului de avion. Vei fi nevoit să cumperi altul!

4.) Agentul nostru din Departamentul Bilete de Avion îți  va oferi suport pe toată perioada;

5.) Asistență și informare în situațiile când companiile aeriene operează schimbări de orar sau anulare de zboruri;

6.) Prețul prezentat de noi este un preț final, și nu are taxe asunse de genul, transfer, taxa de aeroport, bagaje, etc.

7.) Rezervarea îți asigura prețul, o calatorie bine pregătită și fară probleme.

8.) Posibilitatea de a achita biletul în 2 transe, 150 euro pentru rezervare și diferența!

9.) Posibilitatea de a fi finanțat de CAEP prin CAEP Help

 

Dezavantajele Biletelor de Avion de tipul Site-uri On Line:

Nu sunt rambursabile, Nu poți schimba data de plecare, întoarcere sau aeroport, Nu ai suport și asistență, Prețul care îl afișează nu este final, vei mai plăti taxe de transfer, aeroport, bagaje si mese. Aceste bilete nu le poți rezerva sau cumpara din timp, iar după viză cand vei dori să cumperi vei găsi prețuri foarte mari.

 

De ce este Obligatoriu să faci Rezervarea de la Departamentul Bilete de Avion:

1.) Participi într-un program în care trebuie să coordonam plecarea și întoarcerea ta cu Sponsorul și Angajatorul;

2.) Noi, ca agenție suntem obligați de Ambasada Statelor Unite Ale Americii din București să prezentăm raportul despre întoarcerea participanților;

3.) Pe toată durata programului vei fi asigurat, informat și vei primi toată asistența.

 

Rezervarea se face din Timp:

Îndată ce ai semnat oferta de muncă trebuie să achiți 150 euro pentru efectuarea rezervării, această sumă este un avans și este inclusă în costul biletului de avion. Tot o dată vei depune o cerere în care vei indica: Data de Plecare / Data de Întoarcere / Prieteni cu care vrei să mergi / Note, dacă la întoarecere vrei să zbori din alt oraș. Odată ce ai primit pe e-mail o rezervare, prețul nu se va schimba, nu va fi mai mare și este valabilă maxim 5 zile. Începând cu luna Martie, Departamenul Bilete de Avion îţi va prezenta cele mai ieftine oferte cu datele accesibile pentru zbor, preţuri, destinaţii şi escalele pe care urmează să le ai până la destinaţie.

 

Costul Biletului de Avion:

Preţul la biletele de avion variază în dependenţă de destinaţia zborului, de perioada procurării, timpul de aşteptare, lună, zi şi de numărul de locuri oferite de compania avia la un anumit preţ al zborului. Tarifele sunt exprimate în euro, dat fiind faptul că suntem în Europa şi toate companiile îşi au publicate tarifele în euro, iar biletele de avion la fel se achită în euro.

 

De Exemplu:

Un bilet dus-întors spre San Francisco, în luna Februarie – Martie îl poţi procura cu aproximativ 700-750 euro, în momentul în care zborul tău e preconizat pentru 15-20 Iunie şi cu revenire pe 10 – 15 Octombrie. În luna Aprilie sau Mai acesta poate ajunge la 850 euro, iar în Iunie poate să sară de 1010 euro. Sau compania aeriană are 10 bilete la preţ de 700 euro, următoarele 10 vor costa 730 de euro şi tot aşa, până la epuizarea acestora.

Rezervarea și Achitarea Biletelor de Avion trebuie să fie făcută cât mai curând posibil!

 

Deadline Rezervare este 5 Zile?

După ce ai primit o rezervare, ai la dispoziție 3-5 zile pentru a achita diferența biletului de avion. După expirarea acestui termen, rezervarea se anulează și respectiv la următoarea rezervare este posibil să ți se ofere un preț mai mare pentru biletul de avion.

 

Travel Insurance

Perioada de travel este cea mai frumoasă parte a programului și vrem să o savurezi în maximă siguranță, fără surprize! De aceea, atunci când iți vei alege biletul avia, iți vom calcula și acele zile în care dorești să călătorești, doar acele zile! Siguranța ta este prioritară!

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj la adresa de email bilete@caep.ro Solicitarea ta va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

TRAVEL TO SAN FRANCISCO WITH CAEP

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București