REZERVAREA BILETULUI DE AVION

Rezervarea se face în oficiul de pe Calea Dorobanți, 27, București și la adresa de e-mail: bilete@caep.ro!

4,126 views

Un moment important din programul Work and Travel este zborul către SUA. Așadar, noi îţi vom oferi toate răspunsurile la întrebările despre biletele de avion. Te așteptăm în oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs, aflat la:

 

Adresa: Calea Dorobanți, 27, București
E-mail: bilete@caep.ro

 

Departamentul Bilete de Avion se va ocupa de călătoria ta în Statele Unite ale Americii şi se va asigura că vei avea un zbor sigur, uşor şi accesibil. Pentru achiziționarea biletului de avion, se coordonează cu toate companiile aeriene din toate colțurile lumii, precum: Austrian, Turkish Airlines, British, KLM, Air France, Lufthansa, LOT, Qatar ș.a.m.d. Este foarte important să știi că pentru studenţii care participă la programul Work and Travel se oferă condiții și prețuri speciale pentru biletele de avion.

 

Avantajele biletelor de avion pentru programul Work and Travel:

 

1.) Sunt 100% rambursabile în caz de refuz de viză, deci îl poți achiziționa din timp, fără niciun risc;

2.) Îți oferă posibilitatea de a schimba data de plecare sau întoarcere gratuit, în limita locurilor disponibile. Dacă se face upgrade la o altă clasă, se va plăti doar diferența respectivă de clasă tarifară, percepută de compania aeriană;

3.) Îți oferă posibilitatea de a schimba aeroportul la întoarcere! Dacă această schimbare implică și o altă companie aerienă sau adăugarea unui alt segment pe traseu, se va plăti diferența percepută de compania aeriană. Toate schimbările trebuie coordonate cu Departamentul Bilete de Avion. Atenție! Neprezentarea la aeroportul de plecare indicat în biletul de avion cu cel puțin 2-3 ore înainte de zbor, poate duce la anularea biletului de avion. Vei fi nevoit să cumperi altul!

4.) Agentul nostru de la Departamentul Bilete de Avion îți va oferi suport pe toată perioada;

5.) Vei primi asistență și informare în toate situațiile în care companiile aeriene operează schimbări de orar sau anulări de zboruri;

6.) Prețul prezentat de noi este un preț final și nu are taxe ascunse, precum: transfer, taxa de aeroport, bagaje etc.

7.) Ai posibilitatea de a achita biletul în 2 tranșe: 150 euro pentru rezervare și diferența ulterior, în maximum 3-5 zile!

 

 

Dezavantajele biletelor de avion de pe site-urile online:

 

Biletele de avion nu sunt rambursabile; nu îți poți schimba data de plecare, data de întoarcere sau aeroportul; nu primești suport și asistență; prețul afișat nu este cel final; trebuie să plătești taxe de transfer și de aeroport; nu poți achiziționa biletele din timp; dacă le cumperi după interviul de viză, prețurile vor fi prea mari etc.

 

De ce este obligatoriu să faci rezervarea prin Departamentul Bilete de Avion de la CAEP:

 

1.) Participi într-un program de schimb cultural, în care trebuie să coordonăm plecarea și întoarcerea ta cu Sponsorul și Angajatorul;

2.) Noi, ca agenție, suntem obligați de Ambasada Statelor Unite ale Americii din București să prezentăm raportul despre întoarcerea participanților;

3.) Pe toată durata programului vei fi asigurat, informat și vei primi suport și asistență.

 

Rezervarea biletului de avion se face din timp:

 

Odată ce ai semnat oferta de muncă, trebuie să achiți 150 euro pentru efectuarea rezervării, această sumă reprezintă un avans și este inclus în costul biletului de avion. Odată cu achitarea avansului, trebuie să depui și o cerere în oficiul nostru, care include următoarele informații: data de plecare / data de întoarcere / prietenii cu care vrei să mergi / notes /  orașul de întoarcere. Odată ce ai primit pe e-mail o rezervare, prețul nu se va schimba, nu va fi mai mare și este valabilă maximum 5 zile. Începând cu luna martie, Departamenul Bilete de Avion îţi va prezenta cele mai ieftine oferte de zbor, destinaţiile şi escalele pe care urmează să le ai până la destinaţia finală.

 

Costul Biletului de Avion:

 

Preţul biletelor de avion variază în funcție de destinaţia zborului, de perioada achiziționării, timpul de aşteptare, lună, zi şi de numărul de locuri oferite de compania avia la un anumit preţ. Tarifele sunt exprimate în euro, deoarece suntem în Europa și toate companiile îşi au publicate tarifele în euro.

Exemple de bilete de avion:

Un bilet dus-întors spre San Francisco cu data de plecare 15 – 20 iunie și cu data de întoarcere 10-15 octombrie, rezervat în luna februarie – martie, îl poţi achiziționa cu aproximativ 700-800 EUR. Dacă este achiziționat în luna aprilie sau mai, acesta poate ajunge la 850 EUR, iar în iunie poate depăși suma de 1010 EUR.

 

Rezervarea și achitarea biletelor de avion trebuie făcute rapid și din timp!

 

Deadline-ul pentru rezervare este de maximum 5 zile!

 

După ce ai primit o rezervare, ai la dispoziție 3-5 zile pentru a achita diferența biletului de avion. După expirarea acestui termen, rezervarea se anulează și respectiv la următoarea rezervare, este posibil să ți se ofere un preț mai mare pentru biletul de avion.

 

Travel Insurance

 

Perioada de travel este cea mai frumoasă parte a programului și vrem să te ajutăm să o savurezi în maximă siguranță, fără surprize! De aceea, atunci când îți vei alege biletul avia, îți vom calcula și zilele de călătorie pentru travel insurance! Siguranța ta este prioritară!

 

Dacă ai întrebări, te rugăm să ne trimiți un mesaj la adresa de e-mail bilete@caep.ro Solicitarea ta va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil!

APLICĂ ONLINE LA PROGRAM >AICI!<

TRAVEL TO SAN FRANCISCO WITH CAEP

How would you like contact us?