TIPURI DE JOBURI

Pentru ca vara ta să fie reuşită, trebuie să ai un job care ți se potrivește!

5,636 views

CAEP | Center For American Exchange Programs te pregăteşte pentru o vară fenomenală în SUA. Iar pentru ca vara ta să fie reuşită, trebuie să ai un job care ți se potrivește! Din acest motiv, noi am selectat cele mai bune joburi din America, pentru a te ajuta să-ţi realizezi visul american! Indiferent de regiunea pe care ţi-o alegi, noi îţi propunem cele mai bune categorii de joburi:

 

Joburi în sfera restaurantelor

Acesta este cel mai popular job printre studenţii care merg cu programul Work and Travel. Un astfel de job îţi oferă posibilitatea de a comunica foarte mult și implicit de a-ți dezvolta cunoștințele de engleză. Ce practică pentru dezvoltarea limbii engleze este mai bună decât discuţiile cu americanii? Profilul restaurantelor din SUA este diferit față de cel din România, cu o gastronomie cât mai diverisificată: bucate greceşti, mexicane, asiatice, arăbești, europene etc. Nu în ultimul rând, munca în restaurante este una flexibilă și îți oferă șansa de a descoperi o cultură nouă. De exemplu, dacă munceşti la un restaurant mexican, ajungi să cunoşti cultura mexicană și, de ce nu, să înveți limba spaniolă.

 

Joburi în sfera hotelieră

Să munceşti într-un hotel este o experiență plăcută și utilă. Dacă munceşti în bucătăria unui hotel, vei învăţa multe rețete americane, vei deveni un bucătar excelent și îți vei face prieteni noi din toate colțurile lumii. Dacă munceşti ca housekeeper, principala ta sarcină este să cureți un anumit număr de camere. La prima vedere, pare a fi un lucru dificil şi neplăcut, dar în realitate e un job foarte serios şi care necesită dedicare.

 

Joburi în magazine / gift shops / supermarket-uri

În SUA vei găsi o gamă variată de magazine. Fie că eşti casier sau ai grijă de rafturile cu diferite produse, munca în magazine este una plăcută, chiar dacă presupune să stai mai mult în picioare. Dacă ești o persoană energică, trebuie să știi că acest job îți oferă șansa de a comunica constant cu potențialii cumpărători și de a face mișcare. Așadar, este o experienţă favorabilă pentru dezvoltarea abilităților de comunicare.

 

Joburi la piscină

Acesta este un job care presupune un grad ridicat de responsabilitate, dar și cunoștințe bune de înot. Un job de salvamar este bine plătit, îți oferă multe traininguri și șansa de a te bucura de soare, plajă și de multă energie! Printre responsabilitățile tale, se numără: atenţia asupra persoanelor care înoată sau stau în piscină, scoaterea obiectelor din apă, curățarea piscinelor etc. Trebuie să știi că acest job nu necesită un nivel avansat de engleză, ci unul intermediar!

 

Joburi în parcuri de distracții

Acesta este unul din cele mai distractive joburi pe care le poţi avea în SUA. Îţi oferă acces la toate atracțiile din parc, posibilitatea de a comunica cu turiștii și de a-ți îmbunătăți nivelul de engleză. Poți lucra diferite poziții, precum: chelner, barman, vânzător de jucării, lucrător fast food, agent de securitate etc. Tot ce trebuie să faci este să fii responsabil şi să dai dovadă de seriozitate.

 

În general, munca în America este bine organizată, ești plătit pentru fiecare oră lucrată și ți se oferă training-uri. Nu trebuie să-ţi fie frică de un job anume sau de faptul că este prea complicat şi nu te vei descurca! Dacă ştii engleza la un nivel cel puțin de comunicare, ești o persoană responsabilă, dornică de a încerca experiențe noi, cu siguranță vei reuși! Mii de studenţi s-au descurcat în America, așadar, noi suntem siguri că și tu o poți face!

 

Vino la oficiul nostru, înscrie-te la cea mai tare experiență americană, alege-ţi jobul preferat şi GO, GO, GO! 🙂

APLICĂ ONLINE LA PROGRAM >AICI!<

GOING TO YOUR JOB

How would you like contact us?