TIPURI DE JOBURI

Ca vara ta să fie reuşită, trebuie să ai un job care ți se potriveste la Restaurant, Hotel, Magazin, Piscină sau Aqua Park

3,745 views

CAEP | Center For American Exchange Programs te pregăteşte pentru o vară fenomenală în SUA. Iar pentru ca vara ta să fie reuşită, trebuie să ai un job care ți se potriveste! Din acest motiv cu work and travel angajatori și oferte de muncă, noi am selectat cele mai bune joburi în America, pentru a te ajuta să-ţi realizezi visul american! Indiferent de regiunea pe care ţi-ai ales-o, îţi propunem cele mai bune categorii de joburi in America:

 

Work And Travel Angajatori și Joburi la Restaurante:

Acesta este cel mai popular job printre studenţii care merg cu programul Work And Travel. Să munceşti la unul dintre restaurantele americane este o plăcere. Un job la restaurant îţi oferă în primul rând posibilitatea să comunici foarte mult. Acest lucru îţi dezvoltă cunoştinţele tale în engleză. Ce practică pentru dezvoltarea limbii engleze este mai bună decât discuţii cu însuşi americani? Profilul restaurantelor din SUA este diferit. Din acest punct de vedere poţi gusta fiecare specific al bucatelor, spre exemplu: bucate greceşti, bucate chinezeşti, europene… Totodată, munca în restaurante este una flexibilă. Anume flexibilitatea te poate aduce să ai un venit în timp redus. Spre exemplu dacă munceşti la un restaurant mexican, ajungi să cunoşti şi cultura mexicană.

 

Work And Travel Angajatori și Joburi la Hotel:

Să munceşti într-un hotel este un lucru plăcut şi util. Dacă munceşti la bucătăria unui hotel, vei învăţa multe recete americane, prietenii tăi pot deveni bucătari excelenţi. Dacă munceşti în calitate de housekepeer, ai sub responsabilitatea ta mai multe camere pe care trebuie să le cureţi şi să le îngrijeşti. La prima vedere pare a fi un lucru dificil şi neplăcut, dar în realitate e un job foarte serios şi care necesită atitudine şi caracter din partea ta. Exista mai multe categorii de joburi in America, studenţii de regulă aleg joburile care le plac mai mult.

 

Work And Travel Angajatori și Joburi la Magazin:

SUA are o gamă foarte mare de magazine de diferite tipuri. Fie eşti casier, sau ai grijă de unele rafturi cu produse alimenare, sau alte categorii de mărfuri, munca în magazine este în cele mai multe cazuri foarte plăcută, chiar dacă presupune să stai mai mult în picioare. Acest job presupune comunicare şi mişcare. Zi de zi vei avea posibilitatea să discuţi cu cumpărătorii. Aceasta experienţă este favorabilă pentru dezvoltarea capacităţilor de comunicare şi de dezvoltare a englezei.

 

Work And Travel Angajatori și Joburi la Piscină, Aqua Park:

Este un job foarte responsabil. Să ai funcţia de salvamar este în primul rând bine plătit, presupune mai multe traininguri şi trebuie să ştii să înoţi foarte bine. Jobul tău se rezumă la atenţie asupra persoanelor care se odihnesc la bazin. În cazul în care cineva scapă vreun obiect în bazin, rolul tău va fi să-l scoţi din apă. Nu este un lucru plictisitor şi monoton, mai degraba este energie, soare, plajă! Acest job nu presupune o cuoaştere a englezei avansate, dar pentru trainingurile organizate înainte de a începe munca, va trebui să cunoşti nivelul începător. Joburi in America drept lifeguard, aqua parcuri pot fi întâlnite foarte multe.

 

Work And Travel Angajatori și Joburi la Aqua Park:

Acesta este unul din cele mai distractive joburi pe care le poţi avea în SUA. Să munceşti în parcuri de distracţii este o distracţie în sine. Jobul îţi oferă posibilitatea să ai acces liber la toate tipurile de locuri unde tinerii vin să se distreze. Aici ai un grafic bine stabilit, comunici cu oamenii. Fie că munceşti în aqua ca vânzor de jucării, sau lucrător la fast food-uri, security,team member, eşti responsabil şi trebuie să dai dovadă de seriozitate.

 

În general, munca în America este bine organizată şi ţi se plăteşte pentru fiecare oră muncită. Aici există traininguri ca să deprinzi toate regulile, specificul şi modul de lucru. Nu trebuie să-ţi fie frică de un JOB, sau de faptul că este prea complicat şi nu te vei putea descurca, iar dacă ştii şi engleza, atunci bine, atunci vei avea parte doar de reuşită. Mii şi mii de studenţi s-au descurcat indiferent de ce joburi in America au ales, şi tu poţi face asta!

 

Vino la oficiul noastru, înrolează-te în cea mai tare călătorie americană, alege-ţi jobul preferat şi GO, GO, GO! 😉

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

GOING TO YOUR JOB

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București