VICTORIA MOROZINSCHI

Lasă frica acasă! În America totul e foarte simplu!

2,686 views

Victoria este unul din cei mai buni manageri de la CAEP, de pe băncile şcolii îşi dorea foarte mult să ajungă în America. Despre programul Work And Travel a auzit de la prietenii care deja au fost în SUA.

 

”Înca din anul întîi de facultate am avut curajul să mă înscriu la program, într-o zi de octombrie, cam obosită după ore, am zis că trebuie să merg în America, trebuie să mă decid şi să trec de frica de a pleca departe de familie. Fără să mă gândesc prea mult, am mers la oficiul CAEP de pe Calea Dorobanți, 27 din București şi m-am înscris la Program. Cu 2 zile înainte de interviul de viză, vroiam să refuz si să nu mai merg în SUA. Am avut noroc de un manager foarte delicat, care m-a convins să nu dau înapoi. Am obţinut VIZA foarte repede, si, auzind acel, Have a nice summer eram foarte fericită şi nerăbdătoare să ajung în America.”

 

Cu ajutorul managerului mi-am ales şi jobul: numai bun pentru mine! imi oferea si bani si distractie cu colegii. Cred că a fost cel mai super job pe care îl poate avea o fată: toată vara m-am bucurat de un bronz perfect, shopping, plajă, distracţii, parcuri de aventuri si desigur ca calatorii nemaipomenite in SUA .

 

Al doilea job l-am găsit chiar în prima săptămână în America: am lucrat drept casier într-un supermarket, unde lucrau studenţi din Polonia, România si Thailanda. A fost un job foarte uşor, în fiecare zi glumeam, ne distram, povesteam despre modul nostru de viata etc.

 

În SUA, am rămas impresionată de tot ce se poate vedea acolo. Cel mai mult mi-au plăcut, însă, americanii. Sunt cei mai pozitiv si amabili oameni din care am intalnit vreodata! Atatea complimente de la oameni straini inca nu am auzit pana atunci! Aceştia sunt şi tare curioşi: în 10 secunde auzeai o mulţime de întrebări: de unde eşti, unde înveţi, ce faci, de ce ai venit în SUA, dacă în România tot e cald, etc.

 

O istorioară interesantă care m-a făcut să zâmbesc: În SUA am intalnit un bătrânel care într-un moment dat a inceput a vorbi in romana cu mine si am simtit ca si pe alt continent te poti timti la fel de bine ca acasa!

 

Când m-am înscris la programul Work And Travel, am vrut foarte mult să călătoresc. În America am vizitat Hollywood-ul, Las Vegas-ul, Washington-ul. Până atunci nu am avut parte de aşa tip de călătorii: cu maşini închiriate, nopţi nedormite sau dormite prin maşină în Los Angeles si San Diego. Cel mai superb Trip a fost la Six Flags: emoţii şi multă adrenalină care nu pot fi descrise, trebuie simţite.

 

Pe lângă emoţiile frumoase, baza financiară, experienţă, distracţii, în SUA am întâlnit oameni drăguţi sufletului şi inimii mele, cu care ţin legătura şi acum.”

 

Victoria a avut cea mai frumoasă experienţă din viaţă, o experienţă care a maturizat-o, a schimbat-o şi a făcut-o să gândească altfel.

 

“Îi îndemn pe toți studenții să meargă în SUA, chiar îi îndemn pe toţi cei neincrezuti să facă la fel. Cu CAEP | Center for American Exchange Programs toți studenţii îşi pot realiza visele şi pot obţine o experienţă care să-i dezvolte.”

 

Cu drag Victoria Morozinschi | Calea Dorobanți, 27, București | +40 768 531 643

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

TRIP TO LAS VEGAS

How would you like contact us?