TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ

DESCRIPTION

TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ

Una dintre etapele programului Work and Travel va fi interviul de angajare. Astfel, interviul va fi ori pe Skype ori la un târg de joburi organizat de către CAEP | Center for American Exchange Programs.

De mai bine de 10 de ani, participanții noștri au beneficiat de joburi foarte bine plătite, în zone variate, care le-au oferit posibilitatea să călătorească și să descopere o cultură nouă.

 

Ce este un Târg de Joburi?

Un Târg de Joburi reprezintă o reuniune a angajatorilor și a sponsorilor din SUA, pentru a cunoaște participanții programului Work and Travel sub forma unui interviu în limba engleză, face-to-face. Participanții, la rândul lor, adresează întrebări, primesc informații utile despre orașul în care vor locui, despre condițiile de cazare, transport ș.a.m.d.

După interviul cu angajatorul, vei avea ocazia de a trece la următoarea etapă a programului și anume, pregătirea dosarului pentru interviul de viză.

 

Află care sunt factorii de succes pentru obținerea jobului dorit:

  1. Cunoașterea limbii engleze. Dacă nivelul tău de engleză nu este unul bun sau cel puțin intermediar, încă mai ai timp să exersezi și să urmezi cursuri specializate.
  2. Atitudine pozitivă. Nu uita! O atitudine pozitivă se va transforma întotdeauna într-o oportunitate.
  3. Cunoașterea detaliilor din oferta de muncă aleasă.

 

Pentru a accesa lista de joburi, contactează un Manager de Program și roagă-l să-ți trimită lista completă de oferte, pentru a alege un job potrivit dorințele și aptitudinile tale!

How would you like contact us?