CUM ALEGI UN JOB BUN

Tipuri de joburi | cerinţele angajatorului | dorinţele individuale ale studentului

Pentru a nu rata o vară incendiară, află cât mai multe informații despre ce înseamnă un job bun și cum îl alegi. Joburile oferite de programul Work and Travel nu necesită studii suplimentare sau experienţă de muncă.

 

Îţi poţi alege regiunea şi jobul, în funcție de următoarele criterii:

 

1.) Tipuri de joburi – există mai multe tipuri de joburi pe care poţi să le alegi. În funcţie de dorinţele şi abilităţile tale, poţi alege un job în sfera hotelieră / restaurantelor, un job în aer liber (în parcuri de distracţii, aqua parcuri etc.) sau un job de salvamar la o piscină. Este foarte important să alegi un domeniu apropiat de ceea ce eşti sigur că poţi face faţă. Studiază regiunile şi vezi ce îți propun angajatorii din lista de joburi.

 

2.) Cerinţele angajatorului – fiecare angajator are cerinţele sale. În majoritatea cazurilor, ele se axează pe aptitudini și pe nivelul de engleză pe care îl posezi. Oricare ar fi jobul pe care îl vei alege, trebuie să ai grijă să te comporţi adecvat şi să îndeplineşti toate cerinţele angajatorului. În felul acesta, vei avea posibilitatea de a avansa în funcţie, de a primi bonusuri, ore suplimentare plătite cu 50% mai mult sau chiar să ţi se ofere premii de merit.

 

3.) Dorinţele individuale ale studentului – dacă întotdeauna ţi-ai dorit să mergi într-o regiune anume, nimic nu te poate opri. Dacă nu ai o regiune preferată şi eşti dispus să explorezi un oraş necunoscut, alege din lista de locaţii pe care CAEP | Center For American Exchange Programs le propune special pentru tine. Ai ocazia de a munci și de a călători atât în cele mai mari orașe ale Americii, cât și în cele mai retrase orașe, unde turiștii merg să se relaxeze. Un job bun nu înseamnă doar un salariu mare, ci și alegerea corectă a regiunii în care vei munci.

 

Este foarte important să știi că în America, un job bun necesită o atitudine bună. Fii perseverent, optimist și studiază toate variantele care ţi se propun. Iar la interviul cu angajatorul, nu uita să-ți foloseşti abilităţile pentru a-l convinge că tu ești persoana potrivită!

APLICĂ ONLINE LA PROGRAM >AICI!<

HOW TO PASS THE JOB INTERVIEW

How would you like contact us?