PROCESATOR SEAFOOD, H2B, ALASKA, OREGON, WASHINGTON

CÂȘTIGĂ PÂNĂ LA 5000 USD PE LUNĂ

Dacă ești, muncitor și adaptabil, profită de ocazie și înscrie-te pentru aceasta posibilitate de a câștiga foarte bine finaciar, până la 5000 Usd  pe lună!

 

PENTRU A TE ÎNREGISTRA COMPLETEAZĂ FORMA DE MAI JOS!PROCESOR PESTE: Vei efectua sarcini care pot include, de la sortare, tăiere și curățare, umplerea conservelor, gradație cu pești și crabi. Munca este repetitivă și obositoare. Unele task-uri pot fi foarte grele, cum ar fi stivuirea unor cutii de 50 lb de produse congelate, împingerea rafturilor congelatoare sau manipularea Halibutului în exces de 100 lbs! Vei lucra cu peste sau crabi, de obicei, cod, pollock, crab, halibut.

 

CERINȚE: Trebuie să treci de o analiză toxicologică, să ai autorizație de lucru valabilă, SSN și Viză valabilă.

 

REMUNERARE, PLATA ȘI TAXE: Plata este de 12,19 Usd pe ora iar orele suplimentare cu 18.28 Usd, orele suplimentare sunt acelea ce trec peste 8 ore pe zi. De cele mai multe ori vi se va cere să lucrați peste program, în funcție de necesitățile angajatorului. Vă rugăm să rețineți că în timpul perioadei de vârf vi se va cere să lucrați 12-16 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Angajatorii au nevoie de oameni care sunt pregătiți pentru acest lucru. Paycheckul îl veți primi la două săptămâni. Reține că din valoarea paycheck ului vor fi impozite taxe: Federale, de Securitate Socială, Medicale și Locale.

 

MUNCĂ TEMPORARĂ: perioada de lucru este de aproximativ 3-4 luni și se împarte în: Sezon A: Jan – Apr și Sezon B: Iunie – Octombrie. Viza H-2B este pentru muncă temporară și este valabilă doar pentru angajatorul cu care ai semnat contract, iar angajații nu pot lucra pentru alt angajator. Asta înseamnă că după ce termini muncă la companie, trebuie să te întorci acasă în termen de 10 zile. Vei fi repartizat sa lucrezi in Alaska, Oregon sau Washington.

 

VIZĂ SUA: Aprobarea vizei nu este garantată, iar decizia aparține secției consulare a SUA. Nu avem influența asupra aprobării sau refuzurilor de viză. Rata de aprobare pentru cetățenii români este de 95%. Reține, viza SUA nu garantează intrarea în SUA și este dreptul USCIS de a aproba sau de a refuza pe cineva să intre în SUA. Nu am avut niciodată situații în care unii dintre participanți să fie refuzați să intre în SUA. Este meritul cetățenilor români care nu sunt teroriști, care sunt oameni de pace și care nu fac probleme în SUA.

 

NUMĂRUL DE SECURITATE SOCIALĂ: Participanții trebuie să aibă SSN sau să fie în proces  de obținere. Vă vom ajuta să solicitați SSN imediat după sosirea  în SUA trebuie să te prezinți la biroul de securitate socială. Mai multe informații veți primi înainte de plecare.

 

MUNCĂ SEZONIERĂ: Muncă în industria de procesare a peștelui este mai grea decât în celelalte industrii. De ce? Pentru că nu știm niciodată când începe exact anotimpul, când se încheie sezonul și câte locuri de muncă vor fi disponibile în timpul sezonului. Totul în această industrie depinde de producția de pește. Factorii care afectează sunt natura, temperatura, interdicțiile de pescuit, vremea bună și rea și alți factori care nu pot fi controlați de angajatori. Angajatorii își asumă un risc mare și acoperă cheltuielile pentru taxele de viză și biletul de avion și va face tot posibilul să ofere cât mai mult de muncă angajaților. Nu putem prezice nimic, statisticile sunt de partea angajatorilor și înseamnă că există o mulțime de locuri de muncă și cei care lucrează consideră că este o oportunitate foarte bună și merg să lucreze acolo sezonier în fiecare an.

 

CONDIȚII DE LUCRU: Condițiile de muncă variază în funcție de sarcină, dar sunt în general umede, reci și zgomotoase. De cele mai multe ori va fi umed și rece în jurul tău. De obicei, temperatura din fabrică în timpul verii este de până la 10C grade. În timpul iernii va fi în jur de 0C grade.

 

ECHIPAMENT: Echipamentul pentru muncă va fi furnizat de angajator, iar echipamentele obișnuite sunt mănuși, echipamente de ploaie, cizme care vă protejează de apă. Dacă cineva a fost selectat să lucreze la congelator, va primi un echipament bun pentru aceasta.

 

INTERNET: Există câteva oportunități Wi-Fi, dar limitate. Semnalul GSM nu este disponibil în toate zonele iar prețul pentru o cartelă depinde de furnizor și pachet, și este de aproximativ 80 Usd cu trafic de 10GB. Majoritatea colegilor cumpară o cartelă și partajează internet prin hotspot.

 

CAZARE ȘI HRANĂ: Cazarea și hrană sunt furnizate de angajator la un cost de 15 Usd pe zi. Angajatorul nu va taxa angajați pentru locuință și hrană dacă nu le oferă  8 ore de muncă. Serviciul de spălătorie este disponibil o dată pe săptămână.

 

PAUZE: Pauza de bază este pentru un mic repaus și aceasta este de obicei 15 minute la fiecare 4 ore. Pauza scurtă este de 15 minute și va fi inclusă în timpul de lucru. Pauza mai lungă este destinată meselor și este de 30 de minute, nu va fi inclusă în timpul de lucru.

 

TAXA DE VIZĂ ȘI BILETUL DE AVION: Taxa de viză este de 190 Usd iar prețul biletului de avion de la 1250 Usd până la 1500 Usd. Cheltuielile pentru viză și bilet vor fi rambursate de angajator, 50% la jumătatea sezonului, iar cealaltă 50% la sfârșitul sezonului.

 

CE ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT: Lucrătorii internaționali reprezintă o cheltuială mare pentru angajatorii americani iar motivul pentru care doresc lucrătorii internaționali este că acești au o etică a muncii bună. Angajatorii realizează acest program cu așteptările că va fi o mulțime de pești și crabi pentru producție. Angajatorul va face tot posibilul să ofere cât mai multe ore de muncă pentru angajați. Toți muncitorii internaționali vin ca un cost fix mare pentru angajatorii și de aceea are mai mult sens să le ofere cât mai multe ore de muncă, pentru că reduc costurile în acest fel.

 

PENTRU A TE ÎNREGISTRA COMPLETEAZĂ FORMA DE MAI JOS!DETALII SI EXPERIENTA

DETALII SI EXPERIENTA

How would you like contact us?