COMANDĂ CARTELA SIM CU NUMĂR DE AMERICA

Apeluri Nelimitate în America, Nelimitat SMS în lume, 1GB internet 4G și nelimitat, 2 ,5$ Credit pentru apeluri intrenationale

5,063 views

Datorită parteneriatului cu Lycamobile, noi, CAEP | Center For American Exchange Programs putem să oferim tuturor celor din România cartela sim cu număr de America. Orice plan îți vei alege îți vom oferi un preț low-cost dar care oferă cele mai bune servicii de voce și date datorită conexiuni în rețeaua T – Mobile. Conectăm prietenii și familia din întreaga lume!

 

Studenții care participă la Work And Travel vor primi un pachet prepaid de 29$ pe lună, valabil 2 Luni. Acest pachet se va include în Invoice 2. Cartela o vei primi o dată cu pașaportul după Ambasadă împreună cu toate instrucțiunile de folosire.

 

Planul de 29$ pe lună conține:

1.) Apeluri Nelimitate în America către orice rețea
2.) Nelimitat SMS oriunde in lume
3.) 1000MB internet mobil 4G LTE și nelimitat la viteză mică
4.) 2,5$ Credit pentru apeluri intrenationale

 

Exemplu:     Fix     Mobil     Minute Fix     Minute Mobil
Romania      1¢         5¢             250                   50
Italia             1¢         5¢             250                   50
Spania          1¢         Free          250                   Nelimitat

 

Detalii pentru alte Țări | Detalii Acoperire și Harta

 

Nu uita să suni acasă!

Valabilitatea creditului de pe cartelă este timp de o lună din momentul activării. Iar perioada de grație este de 90 de zile.
După două luni intră pe site ul www.lycamobile.us și reîncarcă cartela cu planul pe care îl dorești. Pentru a efectua plata trebuie să ai un card bancar cu fonduri suficiente.

 

Bine ai venit! Îți mulțumim că ai ales Lycamobile!

Lycamobile îți oferă Sim cu nurmăr de mobil în America, vei beneficia de costuri scăzute la apeluri internaționale direct de pe telefonul tău mobil. Astfel ai posibilitatea să fii în contact cu persoanele cele mai importante din viața ta! Dacă ai întrebări nu ezita să contactezi Customer Services la 1-866-277-3221 sau 1-845-301-1612 sau 612 de pe telefonul tău mobil sau vizitează www.lycamobile.us

 

Să începem:

Pasul 1: Inserează SIM cardul în telefonul tău mobil, apoi pornește. Telefonul trebuie să fie deblocat pentru a fi folosit în orice rețea. SIM-ul îl vei putea folosi în orice telefon mobil pentru că este sub formă mare, micro sau nano.

Pasul 2: Esti in România, accesezi linkul, și îți activezi numărul, apoi introduci sim-ul în telefon și vei primi semnal, atenție ești în roaming și creditul poate fi consumat foarte repede, păstreazăl pentru cand vei fi în America. https://account.lycamobile.us/DNA.aspx?lang=EN

Pasul 3: Esti în USA și nu ai acces la un calculator? Dacă SIM-ul tău nu este activ, apelează 622 și introdu codul Zip când ți se va cere.

Pasul 4: Acum poți efectua și primi apleuri. Poți trimite și primi SMS-uri și naviga pe internet.

Help: SIM-ul se conectează la rețeau mobilă T-Mobile îndată ce vei ajunge în SUA. În Romania va funcționa în roaming. Daca ai uitat numărul Tău, îl poți afla formând codul *613# Verifică contul. Pentru a verifica balanța contului Te te rugăm fomează *611#, apoi se apasă tasta de apel. În câteva momente vei vedea pe ecranul telefonului mobil toată informația. Pentru a asculta balanța contului apelează 611. Pentru a vedea descifrarea contului trebuie să accesezi pagina web www.lycamobile.us și să îți creezi cont de utilizare.

Numere utile: Voicemail 121 sau 91# | Reâncarcă 611 sau 92# | Reâncarcă la ecran *611*PIN#| Relații cu clienții 612 sau 93#| Verifică contul 611 sau 94#| Verifică contul la ecran *611# sau 94# | Vezi numărul la ecran *613# sau 97#.

 

Good News

Studenții pot fi sunați de manageri, părinti, colegi sau prieteni Gratuit din reteaua Telekom și alte retele.

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

COMANDĂ CARTELA SIM CU NUMĂR DE AMERICA
Work_And_Travel_Lycamobile Work_And_Travel_Lycamobile

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București