COMANDĂ CARTELA SIM CU NUMĂR DE AMERICA

Apeluri nelimitate în America | nelimitat SMS internațional | 1GB internet 4G și nelimitat la viteză mică | 2,5$ credit pentru apeluri internaționale

10,071 views

Datorită parteneriatului cu Lycamobile, noi, CAEP | Center For American Exchange Programs, putem să oferim persoanelor din România, cartelă sim cu număr de America. Orice plan îți vei alege, îți vom oferi un preț low-cost, dar care oferă cele mai bune servicii de voce și date datorită conexiunii în rețeaua T – Mobile. Ne place să ne conectăm cu prietenii și familia din întreaga lume!

 

Studenții care participă la programul Work and Travel vor primi un pachet prepaid de 29$ pe lună, valabil 2 luni. Acest pachet va fi inclus în Invoice 2. Cartela o vor primi odată cu pașaportul, după interviul de viză de la Ambasadă, împreună cu toate instrucțiunile de folosire.

 

Planul de 29$ pe lună conține:

 

1.) Apeluri nelimitate în America către orice rețea;
2.) Nelimitat SMS oriunde în lume;
3.) 7 GB internet mobil 4G LTE și nelimitat la viteză mică;
4.) 2,5$ credit pentru apeluri internaționale.

 

Exemplu:     Fix     Mobil     Minute Fix     Minute Mobil
România      1¢         5¢             250                   50
Italia             1¢         5¢             250                   50
Spania          1¢         Free          250                   Nelimitat

 

Detalii pentru alte țări | Detalii acoperire și hartă

 

Nu uita să suni acasă!

 

Valabilitatea creditului este de o lună din momentul activării, iar perioada de grație este de 90 de zile.
După două luni, poți intra pe site-ul www.lycamobile.us pentru a reîncărca cartela cu planul pe care îl dorești. Pentru a efectua plata, trebuie să ai un card bancar cu fonduri suficiente.

 

Îți mulțumim pentru că ai ales Lycamobile!

 

Vei beneficia de costuri reduse la apelurile internaționale direct de pe telefonul tău mobil. Vei avea posibilitatea de a fi în contact cu persoanele cele mai importante din viața ta! Dacă ai întrebări, nu ezita să contactezi Customer Services la 1-866-277-3221 sau 1-845-301-1612 sau 612 de pe telefonul tău mobil sau vizitează www.lycamobile.us

 

Să începem:

 

Pasul 1: Inserează SIM cardul în telefonul tău mobil, apoi pornește-l. Telefonul trebuie să fie deblocat pentru a fi folosit în orice rețea. SIM-ul îl vei putea folosi în orice telefon mobil, pentru că este sub formă normală, micro sau nano.

Pasul 2: Din România, trebuie să accesezi acest link și îți activezi numărul de telefon. După ce introduci sim cardul în telefon, vei primi automat semnal. Atenție! Ești în roaming și creditul poate fi consumat foarte repede, păstrează-l pentru când vei fi în America! https://account.lycamobile.us/DNA.aspx?lang=EN

Pasul 3: Ești în SUA și nu ai acces la un calculator? Dacă sim cardul tău nu este activat, apelează 622 și introdu codul Zip când ți se va cere.

Pasul 4: Acum poți naviga pe internet, efectua și primi apeluri și mesaje.

 

Help: SIM-ul se conectează la rețeaua mobilă T-Mobile, odată ce ajungi în SUA. În România va funcționa doar în roaming!

Dacă ai uitat numărul tău de telefon, îl poți afla formând codul *613# Verifică contul.

Pentru a verifica balanța contului, fomează *611#, apoi apasă tasta de apel. În câteva momente vei vedea pe ecranul telefonului mobil toată informația.

Pentru a asculta balanța contului, apelează 611.

Pentru a vedea descifrarea contului, trebuie să accesezi pagina web www.lycamobile.us și să îți creezi cont de utilizare.

 

Numere utile: Voicemail 121 sau 91# | Reîncărcare 611 sau 92# | Reîncărcare pe ecran *611*PIN#| Relații cu clienții 612 sau 93#| Verifică contul 611 sau 94#| Verifică contul pe ecran *611# sau 94# | Verifică numărul pe ecran *613# sau 97#.

 

Good News!

 

Studenții pot fi sunați de către manageri, părinti, colegi sau prieteni GRATUIT din rețeaua Telekom, dar și din alte retele!

APLICĂ ONLINE LA PROGRAM >AICI!<

COMANDĂ CARTELA SIM CU NUMĂR DE AMERICA!
Work_And_Travel_Lycamobile Work_And_Travel_Lycamobile

How would you like contact us?