FACTORI DE SUCCES

DESCRIPTION

FACTORI DE SUCCES

Pentru o desfășurare optimă a programului Work and Travel, îți atașăm factorii de succes care i-au ajutat pe participanții noștri să aibă o experință de neuitat în SUA:

  1. Înscrierea cât mai rapidă la program, pentru a avea cât mai multe beneficii, precum: acces la cele mai bune oferte de muncă, cunoașterea etapelor programului, reduceri multiple pentru recomandări, programarea printre primii la interviul de viză, îmbunătățirea nivelului de engleză, achiziționarea din timp a biletului de avion cu preț redus etc.
  2. O atitudine pozitivă, care se poate transforma într-o oportunitate la interviul de angajare și interviul de viză. Sau cum ar spune mai bine americanii “We hire nice people, we don’t tell people to be nice”.
  3. Implicare constantă. Este foarte important să fii permanent activ, receptiv, să te documentezi, să adresezi întrebări și să parcurgi toate seminarele de instruire, care îți sunt puse la dispoziție de către CAEP, pentru a fi complet informat despre etapele programului.
  4. Un nivel bun de engleză. Este unul dintre cei mai importanți factori, deoarece te ajută să obții un job bine plătit, să treci cu ușurință de interviurile de angajare și viză, să-ți găsești un second job, să te descurci în SUA etc. Dar stai liniștit! Chiar dacă acum nivelul tău de engleză nu este unul foarte bun, încă mai ai timp să urmezi cursuri specializate sau mediații, pentru a avea un proces de învățare mai rapid și simplu.
  5. Mulți ați factori de succes care asigură o experiență de neuitat în SUA.

 

Pentru a afla care sunt ceilalți factori de succes și pentru a-ți împărtăși experiențele colegilor noștri, te așteptăm la oficiul CAEP | Center for American Exchange Programs, care se află pe Strada Maior Dimitrie Giurescu 2, București.

How would you like contact us?