DEPARTAMENTUL DE STAT AMERICAN

în fiecare an, studenţii descoperă Statele Unite şi au parte de o vară trăită în stil american

Programele de Schimb Cultural oferite de Departamentul de Stat SUA reprezintă o oportunitate extraordinară pentru studenţii din toata lumea de a vizita și explora cultura Americană.

 

Care sunt avantajele programului?

1.) Participanţii au posibilitatea să călătorească, să obţină schimb de experienţă, să cunoască tineri din toată lumea şi să-şi perfecţioneze limba engleză.

2.) Exchange Visa (J-1) este destinată celor care călătoresc prin intermediul programele de schimb cultural şi poate fi obţinută doar prin intermediul organizaţiilor acreditate de către Departamentul de Stat American.

3.) Aceste programe constituie un instrument de încredere dintre SUA şi ţările participante. Important este faptul că datorită Exchange Visa J1 tinerii din toată lumea pot afla despre cultura şi comunitatea americană, dar în acelaşi timp pot povesti americanilor şi despre ţara lor.

4.) Mai mult de atât, J-1 Visa Exchange Visitor Program este una dintre cele mai vaste programe de shimb de experienţă din lume, care cuprinde multe ţări.

 

În fiecare an, studenţii descoperă Statele Unite şi au parte de o vară trăită în stil american. Robbie Lerner, şefa Departamentului de Stat American, despre J-1 Visa Exchange Visitor Program: “Programul de schimb cultural salută anual aproximativ 280.000 participanţi din diferite ţări.

Work And Travel este unul dintre cele 13 tipuri de diferite programe de schimb cultural. Persoanele care beneficiază de programe sunt studenţi, profesori, tineri profesionişti, bursieri.”

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

Declaraţiile Departamentului de Stat American

How would you like contact us?