CRITERII DE ELIGIBILITATE

Este îndeajuns să vrei să te înscrii la program și să fii student la zi, la o universitate acreditată

Programul Work and Travel a fost creat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, pentru a oferi studenților din întreaga lume posibilitatea de a trăi experiența americană în timpul vacanței de vară, prin muncă și călătorii. Dacă răspunzi cu “DA” la următoarele întrebări, înseamnă că ești eligibil pentru a te înscrie la programul Work and Travel!

 

1.) Ai vârsta cuprinsă între 18- 30 de ani? Orice student, masterand, doctorand, cu vârsta de până la 30 de ani, poate aplica la programul Work and Travel.

 

2.) Cunoști limba engleză la un nivel cel puțin de comunicare sau ai dorința de a o învăţa în decurs de 3 luni? Pentru a fi acceptat la Ambasadă și pentru a te descurca în America, este necesar să cunoşti limba engleză la un nivel intermediar.

 

3.) Ești student la zi, la o universitate de stat sau particulară acreditată? Eşti acceptat indiferent de anul de studiu, facultate sau universitate. Programul este accesibil pentru orice student înscris la o formă de învățământ superior, acreditată și cu frecvență.

 

4.) Ai un pașaport valabil pentru cel puțin 6 luni din momentul întoarcerii din SUA sau urmează să-ți faci un pașaport pe 5 sau 10 ani? Mulţi dintre studenții care aplică la program, descoperă în ultimul moment că paşaportul are termenul de valabilitate expirat sau urmează să expire. TU trebuie să te asiguri că nu vei avea parte de astfel de surprize în timp ce te pregăteşti pentru interviul de viză.

 

5.) Ești sănătos? Pentru că pleci într-o ţară străină, asigură-te că nu ai probleme de sănătate grave. Serviciile medicale în America costă foarte mult.

 

6.)  Ai dorinţa de a câştiga o experienţă de viață? Vrei să îți îmbunătățești nivelul de engleză, să descoperi cultura americană, să devii independent financiar şi mai responsabil ca persoană? Cu programul Work and Travel, aceste lucruri devin posibile.

 

Suntem siguri că îndeplinești aceste criterii de eligibilitate pentru programul Work and Travel. Așadar, te așteptăm la oficiul nostru de pe Strada Maior Dimitrie Giurescu, 2, București.

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA PROGRAM

VEZI LISTA DE JOBURI

How would you like contact us?