CRITERIILE DE ELIGIBILITATE

Este îndeajuns să vrei să te înscrii la program și să fii student la zi la o Universitate acreditată

Programul Work And Travel a fost creat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru a oferi studenților din întreaga lume posibilitatea de a trăi experiența Americană prin lucru și călătorii în timpul vacanței de vară. Iar dacă raspunzi cu “DA” le următoare întrebari înseamnă că ești eligibil de a te înscrie la programul Work And Travel!

 

1.) Ai vârsta cuprinsă între 18- 26 ani? Există foarte puţine cazuri când au fost acceptaţi tineri cu vârstă de peste 26 ani, dar acestea sunt cazuri excepţionale, unul dintr-o mie.

 

2.) Posezi limba engleză la nivel de comunicare sau să ai dorința de a o învăţa în decurs de 3 luni. Pentru a putea fi acceptat la ambasadă este necesar să cunoşti un nivelul elementar al limbii engleze. Ajungând în America, îţi va fi mult mai uşor să comunici cu angajatorul şi colegii de la serviciu.

 

3.) Ești student la zi, la o universitate de stat sau particulară acreditată? Eşti acceptat indiferent în ce an de studiu eşti, la ce facultate şi la ce universitate. Programul este accesibil pentru orice student chiar dacă faci Masteratul.

 

4.) Deții un paşaport străin valabil cel puţin încă un an de la întoarcerea din SUA? Mulţi dintre tinerii care aplică la program descoperă în ultimul moment că paşaportul are termenul de valabilitate expirat sau va expira curând. TU asigură-te că nu vei avea parte de aşa surprize în timp ce pregăteşti valiza.

 

5.) Ești sănătos? Întrucât pleci într-o ţară străină, asigură-te că nu ai probleme de sănătate. Serviciile medicale în America costă foarte mult.

 

6.) Ai dorinţa de a cîştiga experienţă? Vrei să cunoşti mai bine limba engleză, cultura americană, de a deveni mai independent financiar şi mai responsabil ca persoană? Fiecare din noi are nevoie de o independenţă financiară. Cu Work And Travel este posibil acest lucru.

 

Suntem siguri că aceste criterii de participare la programul Work And Travel sunt valabile şi pentru tine, hotărăşte-te şi vizitează-ne în oficiul nostru de pe Calea Dorobanți, nr. 27 din București.

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

ÎNREGISTREAZĂ TE LA PROGRAM

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București