ACUM ACHIȚI PROGRAMUL CÂND TE ÎNTORCI, CU CREDITUL BRD

credit până la 3.000 Usd | 14 luni de gratie | rata dobanzii 13% | comision analiza dosar 40 Usd

3,771 views

Cu Work And Travel Credit de la BRD Participanții Programul au o modalitate comodă și flexibilă de a plăti toate costurile de participare: Etape, Taxe, Biletul de Avion și Banii de Buzunar, etc..

 

Work And Travel Credit de la BRD acoperă toate costurile:

1.) Până la 4.000 Usd;

2.) 14 luni perioada de grație, în care plătești doar dobanda, comisioanele, prima de asigurare, iar capitalul îl rambursezi integral, într-o singură tranșă, la ultima scadență;

3.) Avans 0;

4.) Flexibilitate în rambursare, sume constante sau descrescătoare.

 

Poți aplica la creditul Work And Travel Credit chiar la noi în oficiu, însă principala condiție este să fii înscris la Programul Work And Travel. Actele pentru dosarul de credit le poti obține de la Managerul tău.

 

Suma maximă pe care o poți obține este de 4000 Usd pentru acoperirea tuturor cheltuielilor legate de participare Work And Travel.

 

Avantaje:

1.) Valoarea creditului se stabilește în funcție de veniturile pe care le obții;
2.) Beneficiezi de o perioadă de grație de până la 14 luni, în care plătești doar dobanda și comisionul de administrare;
3.) Îți poți alege să rambursezi creditul pe o perioadă de maxim 14 luni.

 

De ce venituri am nevoie pentru a obține împrumutul?

Poți obtine creditul, chiar daca tu nu obții venituri. În acest caz, putem lua în considerare venitul unuia, sau ambilor părinți. Se acceptă o gamă largă de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.

 

Am nevoie de granții?

În cazul creditului Work And Travel, singura garantie este ipotecă mobiliara asupra conturilor tale deschise la BRD.

 

Cum pot sta liniștit pe toată durata creditului?

Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei  asigurări de viață care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevazute (somaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit pentru întreaga perioadă de creditare și prima de asigurare se plătește în rate lunare.

 

Cum aplic?

1.) Managerul Tău îți complectează formularele și îți pregătim dosarul în oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs;

2.) Managerul Tău de program va transmite Doasul tăi în unitatea BRD din clădirea ASE, Mihai Eminescu 13-15, București, Sector 1 , pentru depunerea dosarului de credit;

3.) Într-o anumită zi tu și persoana care te va gira veți fi chemați pentru semna dosarul de credit;

4.) Consilierul nostru BRD poate fi contactat oricând pentru a obține informați adugătoare la:

PAULA BUCUR, telefon: 0748 198 963 / 0213 190 071 email: paula.bucur@brd.ro

Atenție!

1.) Pregătește din timp actele persoanei care te va gira și verifică dacă este eligibilă!
2.) Persoana cere te girează trebuie să fie o rudă până la gradul IV de rudenie, veri primari) sau orice persoană care primește salariul la BRD, sau orice persoană angajată la o firmă serioasă.
3.) Dacă persoana este salariat trebuie să aduca la bancă, Buletin + Adeverință de venit + ultimii 3 Fluturași sau Contract de muncă cu anexe. Descarcă aici > Blank Adeverință de venit < > Model Adeverință de venit <
4.) Dacă persoana este pensionar trebuie să aducă la bancă, Buletin + Decizie de pensionare + ultimele 3 taloane de pensie.

 

! Dacă nu sunteți din București acelasi lucru se va face la orice unitate BRD, atenție acest proces durează, după ce te-ai încris la programul Work And Travel trebuei să obții cât mai curând acceptarea cererii de credit!

 

Poți aplica pentru Creditul Work And Travel dacă ai între 18 și 29 de ani și te-ai înscris la programul Work And Travel la CAEP | Center For American Exchange Programs.

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

CU NOI ACHIȚI CÂND TE ÎNTORCI

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București