ACUM ACHIȚI PROGRAMUL CÂND TE ÎNTORCI, CU CREDITUL BRD

Credit de până la 4.000 USD | 14 luni de grație | rata dobânzii 13% | comision analiză dosar 40 USD

Cu Work and Travel Credit de la BRD, participanții programului beneficiază de o modalitate comodă și flexibilă de a plăti toate costurile de participare: etapele programului, taxele aferente, biletul de avion, banii de buzunar etc.

 

Work and Travel Credit BRD acoperă toate costurile:

1.) Credit de până la 4.000 USD;

2.) 14 luni perioadă de grație, în care plătești doar dobânda, comisioanele, prima de asigurare, iar capitalul îl rambursezi integral, într-o singură tranșă, la ultima scadență;

3.) Avans 0;

4.) Flexibilitate în rambursare, sume constante sau descrescătoare.

 

Poți începe procesul de pregătire al dosarului de credit Work and Travel chiar la noi în oficiu, însă principala condiție este să fii înscris la programul Work and Travel. Actele pentru dosarul de credit le poti obține de la Managerul tău.

 

Suma maximă pe care o poți obține este de 4000 USD pentru acoperirea tuturor cheltuielilor legate de participarea la programul Work and Travel. Suma variază în funcție de necesitățile fiecărui student.

 

Avantaje:

1.) Valoarea creditului se stabilește în funcție de veniturile pe care le obții;
2.) Beneficiezi de o perioadă de grație de până la 14 luni, în care plătești doar dobânda și comisionul de administrare;
3.) Îți poți alege să rambursezi creditul într-o perioadă de maximum 14 luni.

 

De ce venituri am nevoie pentru a obține împrumutul?

Poți obține creditul chiar dacă tu nu ai venituri. În acest caz, putem lua în considerare venitul unui părinte / unei rude sau ambilor părinți. Se acceptă o gamă largă de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați.

 

Am nevoie de garanții?

În cazul creditului Work and Travel, singura garanție este ipoteca mobiliară asupra conturilor tale deschise la BRD.

 

Cum pot sta liniștit pe toată durata creditului?

Ești în siguranță pe întreaga perioadă de creditare prin încheierea unei  asigurări de viață, care îți oferă ție și familiei tale protecție în cazul unor evenimente neprevăzute (șomaj, incapacitate de muncă, invaliditate totală sau deces). Polița se încheie în momentul semnării contractului de credit pentru întreaga perioadă de creditare și prima de asigurare se plătește în rate lunare.

 

Cum aplic?

1.) Managerul tău îți completează formularele și îți pregătește dosarul în oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs;

2.) Vei merge la o filială BRD pentru a programa depunerea dosarului. Vei cere datele de contact ale agentului: adresa agenției, nume, prenume, mobil, fix, e-mail. Imediat ce le-ai primit, trebuie să le transmiți și managerului tău de program;

3.) În ziua în care ai fost programat pentru depunerea dosarului de către agentul BRD, trebuie obligatoriu să mergi împreună cu girantul! Să aveți dosarul de la agenție, buletinele și adeverința de venit completată;

4.) După ce te va contacta agentul BRD pentru a-ți confirma aprobarea creditului, trebuie neapărat să-ți anunți managerul de program.

 

Atenție!

1.) Pregătește din timp actele persoanei care te va gira și verifică dacă este eligibilă!
2.) Persoana care te girează, trebuie să fie o rudă până în gradul IV de rudenie, orice persoană care primește salariul la BRD sau orice persoană angajată la o firmă serioasă.
3.) Dacă persoana este salariată, trebuie să aducă la bancă: buletin, adeverință de venit, ultimii 3 fluturași de salariu sau contractul de muncă cu anexe. Descarcă aici > Blank Adeverință de venit < > Model Adeverință de venit <
4.) Dacă persoana este pensionară, trebuie să aducă la bancă: buletin, decizia de pensionare și ultimele 3 taloane de pensie.

 

Atenție! Acest proces durează! După ce te-ai încris la programul Work and Travel, trebuie să obții cât mai curând acceptarea cererii de credit! Dacă nu ești din București, același lucru se va face la orice unitate BRD.

 

Poți aplica pentru creditul Work and Travel dacă ai între 18 și 30 de ani și te-ai înscris la programul Work and Travel la CAEP | Center For American Exchange Programs.

How would you like contact us?