CONFIRMAREA BILETULUI DE AVION

Cu 3 săptămâni înainte de întoarcerea ta în România, confirmă biletul de avion printr-un e-mail la adresa: bilete@caep.ro

2,635 views

Cu cel târziu 3 săptămâni înainte de data zborului de întoarcere în România, contactează Departamentul Bilete de Avion și indică următoarele informații: Work And Travel Confirmare Bilet Avion –  nume, prenume, data, ora, compania aeriană și numărul zborului!

 

Adresa: Calea Dorobanți, 27, București;
E-mail: bilete@caep.ro.

 

Work And Travel Confirmare Bilet Avion:

 

Confirmarea biletului de avion este obligatorie și necesară, pentru a te asigura că nu au fost efectuate schimbări în itinerarul tău şi pentru a nu fi penalizat pentru modificări.

 

Modificarea biletului: cum schimb data și / sau aeroportul

 

E normal să-ți schimbi planurile și să dorești modificarea datelor, dar este foarte important să cunoști câteva detalii:

1. Cu cel târziu 3 săptămâni înainte de întoarcerea ta în România, trimite un mesaj la adresa bilete@caep.ro, cu: Nume, Prenume, Data și/sau Orașul din care dorești să te întorci.

2. Ai la dispoziție o schimbare de dată gratuită, adică nu se aplică o penalizare pentru schimbarea de dată, în funcţie de compania aleasă şi cât timp se găseşte loc la aceeași clasă tarifară. În caz contrar, se achită doar diferenţa de clasă tarifară. E bine să fii flexibil, pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni!

3. Pentru a doua schimbare sau pentru următoarele, se vor aplica penalizări.

4. Schimbarea aeroportului presupune costuri suplimentare. Costul va fi calculat în funcție de mai mulți factori și va fi raportat la costul inițial al biletului tău.

5. Poți opta aproape pentru orice aeroport din SUA, cu mici excepții, în funcție de politica companiei avia! Colegii de la Departamentul Bilete de Avion te vor informa cu drag despre posibilități. Orașele din afara SUA nu pot fi utilizate ca puncte de retur.

6. De regulă, aeroportul final trebuie să fie cel din România.

7. Să știi că vom depune tot efortul să îți oferim cele mai bune opțiuni!

 

Documente necesare pentru întoarcerea în România:

 

Pregăteşte toate documentele necesare întoarcerii tale în România, respectiv: paşaportul, Forma DS-2019, buletinul (dacă îl ai cu tine), permisul de conducere, alte acte luate din România, Social Security Card, ultimele cecuri de salariu, documentele pe care le-ai completat în SUA, cardurile bancare etc.

 

Ai grijă la greutatea în exces!

 

Overweight! În funcție de compania cu care zbori, ai gratuit unul sau două bagaje de cală de 23 Kg. În avion poți lua cu tine o geantă de maximum 8 Kg sau 10-12 Kg (în funcție de fiecare companie aeriană) și un rucsac sau o geantă personală de mână. Înainte de a ajunge la aeroport, verifică numărul admis de bagaje și greutatea acestora. Un bagaj în plus și greutatea în exces presupun costuri suplimentare. Pentru a primi răspuns la toate întrebările tale şi pentru a rezerva biletul de avion, contactează Departamentul Bilete de Avion. Agenții noștri de ticketing îţi vor oferi cele mai convenabile opţiuni de zbor!

 

Drum bun şi zbor uşor acasă!

APLICĂ ONLINE LA PROGRAM >AICI!<

ZBORUL SPRE CASĂ

How would you like contact us?