CONFIRMAREA BILETULUI DE AVION

Cu 3 săptămâni înainte de întoarcerea ta în România, Confirmă Biletul de Avion cu un e-mail la: bilete@caep.ro

1,008 views

Cu 3 săptămâni înainte de data zborului de întoarcere în România, contactează Departamentul Bilete de Avion.  Work And Travel Confirmare Bilet Avion: data, ora, compania aeriană și numărul zborului!

 

adresa: Calea Dorobanți, 27, București;
mobil:  0 771 288 495;
e-mail: bilete@caep.ro.

 

Work And Travel Confirmare Bilet Avion:

Aceasta este absolut obligatoriu și necesar pentru a te asigura că nu au fost efectuate schimbări în itinerarul tău, lucru operat des de companiile aeriene, şi pentru a nu fi penalizat pentru modificări.

 

Documentele de întoarcere:

Pregăteşte toate documentele: Biletul de avion; Paşaportul; Forma DS-2019; Forma I-94 (pe aceasta o vei lăsa la ultimul aeroport înainte de decolarea din SUA); Buletinul, permisul, alte acte luate din România; Social Security Card; Ultimele cecuri cu salariu; Copii ale documentelor pe care le-ai completat în SUA; Cardurile tale bancare; Formele Work and Travel Self-Arranged sau Internship Self-Arranged.

 

Ai grijă la Extra Greutate:

Overweight! În dependență de compania cu care zbori ai gratuit unul sau două bagaje de 23 Kg. În avion poți lua cu tine o geantă de maxim 8 Kg și un rucsac sau o geantă de mână. Înainte de a ajunge la aeroport verifică numarul bagajelor permise și greutatea acestora. Bagajul sau greutatea în plus va trebui să o achiţi şi s-ar putea să te coste destul de mult. Pentru a primi răspuns la toate întrebările tale şi a rezerva biletul de avion contactează Departamentul Bilete de Avion. Managerii nostri sunt certificaţi IATA îţi vor oferi cele mai convenabile opţiuni de zbor.

 

Drum bun şi zbor uşor acasă!

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

ZBORUL SPRE CASĂ

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București