CÂT COSTĂ ÎNSCRIEREA LA PROGRAM

Înscrierea la programul Work and Travel este accesibilă pentru toți studenții şi nu presupune eforturi mari

Vino să afli mai multe informații despre programul Work and Travel la Oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs de pe Strada Maior Dimitrie Giurescu 2, București.

Înscrierea este simplă, rapidă şi îți oferă multe beneficii.

 

De ce este SIMPLĂ?

Cât costă înscrierea la programul Work and Travel este un lucru important, pe care fiecare student trebuie să-l cunoască pe deplin şi corect. Tot ce trebuie să faci este să vii la oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs, să afli despre program sau să ne trimiți un email la adresa info@caep.ro, iar de restul ne ocupăm noi!

 

Cu o echipă de profesionişti, chiar și cu un nivel slab de engleză, ajungi să progresezi şi să obţii viza J-1 pentru a pleca în SUA. Obiectivul nostru este să-ți oferim transparență și servicii de calitate.

 

De ce RAPIDĂ?

Taxa de înscriere este doar 95 USD și se poate achita atât online, cât și prin depunere la bancă.

 

Pentru semnarea contractului, trebuie să ai doar un act de identitate și odată semnat, deja poţi să te gândeşti la ce Job îți doreşti, ce regiune vrei să explorezi şi ce trebuie să faci pentru a-ți perfecționa limba engleza.

 

De ce MULTE BENEFICII?

Odată ce ai semnat contractul, ţi se deschid noi oportunităţi. Work and Travel este un program de schimb cultural, care îți oferă posibilitatea de a-ți îmbunătăți nivelul de engleză, de a cunoaște oameni noi, de a călători, de a fi independent și de a comunica cu alți studenți care au mai fost plecați cu Work and Travel, pentru a-i întreba despre regiune, job etc.

 

Informează-ţi prietenii despre cât costă înscrierea la Programul Work And Travel şi convinge-i să plecați împreună în America!

 

Te aşteptăm de luni până vineri la oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs, pentru a afla mai multe detalii depre înscrierea la programul Work and Travel și despre cum să trăiești o experienţă unică și formidabilă în America.

START TO WORK AND TRAVEL IN THE USA

VEZI LISTA DE JOBURI!

How would you like contact us?