CÂT COSTĂ ÎNSCRIEREA LA PROGRAM

Înscriere la programul Work And Travel este accesibilă pentru toți studenți şi nu include eforturi mari.

Vino să afli mai multe despre Programul Work And Travel Înscrierea se face în Oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs de pe Calea Dorobanți, 27, București. La Work And Travel Înscrierea este Simplă, Rapidă şi îți oferă multe Benefici.

 

De ce SIMPLĂ?

Cit costă înscrierea la programul Work And Travel este un lucru important, pe care fiecare client trebuie să-l cunoască pe deplin şi corect. CAEP | Center For American Exchange Programs se diferenţiază de concicurenţi prin calitatatea înaltă a serviciilor şi transparenţa lor.

 

La Work And Travel Înscrierea nu există costuri ascunse, respectiv se lucrează onest şi deschis cu clienţii. Cu o echipă de profesionişti, chiar cu o engleză practic slabă, ajungi să progresezi şi să obţii viza J-1 pentru a pleca în SUA.

 

De ce RAPIDĂ?

Suma este de doar 350 Ron. Achitarea poate avea loc în două tranşe: în prima tranşă se achită orice sumă mai mare de 50 Ron, apoi diferenţa în decurs de 5 zile lucrătoare.

 

Contractul este semnat în două exemplare. Un exemplar este înmânat studentului cu bonul de achitare capsat, Managerul păstrează al doilea exemplar şi împreună cu xerocopia Buletinului de Identitate îl anexează la Dosar. Fiecare student înscris are un dosar la Managerul său de program în care sunt notate toate achitările.

 

Nu trebuie să te complici prin termeni lungi de aşteptare. Odată semnat contractul, deja poţi să te gândeşti ce Job doreşti, care regiune să o explorezi şi să-ţi perfecţionezi engleza.

 

De ce MULTE BENEFICII?

Odată ce ai semnat contractul, ţi se deschid noi oportunităţi. Pentru început ai posibilitatea să studiezi engleza la orice nivel. Deja poţi cere sfaturi de la prieteni care deja au avut o vară minunată în SUA referitor la job, regiunea în care vrei să pleci, să-ţi faci o hartă cu locurile pe care vrei să le vizitezi. Programul de dezvoltare culturală îţi va oferi posibilitatea să cunoşti oameni noi, tineri de vîrsta ta care au aplicat şi ei în ţara lor pentru a ajunge în SUA.

 

Informează-ţi prietenii despre cât costă inscrierea la Programul Work And Travel şi hai să mergem împreună în America!

 

Atunci te aşteptăm de luni până sâmbătă la oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs, să afli detali depre înscrierea la programul Work And Travel despre cum să trăiești la vară o experienţă unică și formidabilă în America.

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

START TO WORK AND TRAVEL IN USA

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București