CAEP HELP PROGRAM

O modalitate de finanțare rapidă și benefică!

CAEP Help Program îți oferă posibilitatea de a beneficia de o modalitate de finanțare a programului Work and Travel rapidă și eficientă.

 

Știm cât de grea este viața de student și tocmai de asta, vrem să te ajutăm să participi la programul Work and Travel, prin achitarea costurilor programului din bani proprii, câștigați la job, în timpul vacanței de vară.

 

Ce este CAEP Help?

 

Modalitatea de finanțare CAEP Help este simplă, eficientă și este oferită doar de CAEP | Center For American Exchange Programs. Dacă ai nevoie de o finanțare de o anumită sumă, 895$, pentru a achita costurile programului, atunci această opțiune este cea mai potrivită.

 

Avantajele finanțării CAEP Help:

 

1.) Nu plătești nimic în avans;
2.) Nu îți cheltuiești economiile;
3.) Te poți înscrie la programul Work and Travel în toamnă, atunci când prețul este cel mai mic.

4.) Nu trebuie să te împrumuți la bancă, să prezinți garanții, să completezi dosare etc.;

5.) Giranții nu trebuie să îndeplinească multe condiții. Ambii părinți trebuie să vină la oficiu cu un act de identitate, pentru a semna împreună cu tine o anexă de amânare a plății, prin care te obligi să achiți costurile programului Work and Travel în tranșe lunare egale, pe perioada verii!

6.) Trebuie să achiți doar o taxă în USD. Verifică acest aspect cu managerul tău de program!

 

Easy enough, right? Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ambii părinți pot veni la oficiul CAEP | Center For American Exchange Programs pentru a semna împreună cu tine o anexă de amânare a plății. Te așteptăm cu drag!

APLICĂ ONLINE LA PROGRAM >AICI!<

How would you like contact us?