CUM ALEGI UN JOB BUN

Tipuri de joburi, Cerinţele angajatorului, Dorinţele individuale ale studentului

Joburile oferite de programul Work And Travel nu necesită studii suplimentare sau experienţă de muncă. Şi tu poți afla mai multe despre American Experience Work And Travel și poţi avea un job în parcuri de distracţii sau aqua parcuri, un job în sfera hotelieră, un job la magazin sau în sfera restaurantelor. La fel nu prezintă efort să munceşti ca lifeguard, dishwasher, bus boy, hostess sau barman.

 

Oricare ar fi jobul care îl vei primi trebuie să ai grijă să te comporţi adecvat şi să îndeplineşti toate cerinţele. Aceasta te poate ajuta să avansezi în funcţie, să primeşti bonusuri, ore suplimentare plătite cu 50% mai mult sau chiar să ţi se ofere premii de merit.

 

Pentru a nu rata o vară incendiară află mai multe despre American Experience Work And Travel, este foarte important să alegi un domeniu de muncă care este mai apropiat de ceea ce eşti sigur că poţi face faţă. În primul rând studiază regiunile şi vezi ce propun angajatorii din lista de joburi. Este important şi nivelul tău de engleză. La sigur nu va fi bine să vrei un job în care este necesar o engleză avansată, iar tu o ştii la nivel de comunicare.

 

Un job bun nu înseamnă doar un salariu mare, dar şi selectarea corectă a regiunii unde vei munci. Poţi alege un job oriunde doreşti, pricipalul să faci faţă şi să conştientizezi că trebuie să depui un efort. Nu trebuie să uiţi nici de perspectiva de a găsi al doilea job, cercetează regiunea şi vezi dacă îţi va fi uşor să găseşti aşa opţiune.

 

Cu American Experience Work And Travel în funcţie de câteva criterii, îţi poţi alege regiunea şi jobul:

 

1.) Tipuri de joburi bune in America: există mai multe tipuri de joburi pe care poţi să le alegi. În funcţie de dorinţele tale şi abilităţi, poţi alege un job în sfera hotelieră/restaurante, poţi alege un job în aer liber( spre exemplu în parcuri de distracţii, aqua parcuri, parcuri mobile), sau un job mai “acvatic” (salvamar pentru bazine sau parcuri acvatice);

 

2.) Cerinţele angajatorului: fiecare angajator are cerinţele sale. În majoritatea cazurilor ele se axează pe nivelul de engleză pe care îl posezi. În momentul când îţi alegi un job, ia în consideraţie şi nivelul tău de engleză.

 

3.) Dorinţele individuale ale studentului: Dacă întotdeauna ţ-ai dorit să mergi într-o regiune anumită, nimic nu te poate opri. Alege-ţi un job în regiunea respectivă şi go go go…, iar dacă nu ai o regiune preferată şi eşti dispus să explorezi un oraş necunoscut, alege din lista de locaţii pe care CAEP | Center For American Exchange Programs le propune special pentru tine.

 

În America nu job bun necesită o atitudine bună. Fii perseverent şi optimist, studiază toate variantele care ţi se propun. Iar când ai întâlnirea cu angajatorul foloseşte-ţi abilităţile şi convinge angajatorul că meriţi să fii angajat.

APLICĂ ON LINE LA PROGRAM >AICI!<

HOW TO PASS THE JOB INTERVIEW

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București