PREGATIREA INTERVIULUI DE JOB SI VIZĂ

Îți prezentăm cele mai bune sfaturi care te vor ajuta să ai succes

Deoarece aventura americană este imposibilă fără a avea un JOB, dar îm primul rând fără viza J1, noi am hotărât să te ajutăm să înveţi să te comporţi corect cu potenţialul angajator, dar şi cu reprezentantul consular: cum trebuie să te comporţi ca să obţii job si viza. Pentru aceasta, persoanele care au hotărât să meargă în America prin intermediul companiei CEAP | Center For American Exchange Programs au şansa să participe la un training psihologic care să le dezvolte psihologia gândirii şi să îi ajute să-şi stăpânească emoţiile. Trainingul este organizat pentru a dezvolta caracterul şi de a-l întări. Coordonatorii trainingului sunt persoane cu o experienţă de peste 10 ani, care la rândul lor au trecut prin emoţiile interviului cu angajatorul, dar şi convorbirea cu reprezentantul consular. Traineri care au cutreierat America în lung şi-n lat, acum sânt pregătiţi să te fortifice şi să-ţi demonstreze că nu există impedimente pentru a-ţi realiza un vis: important este să îți doreşti același lucru!

 

În cadrul trainingurilor vei avea posibilitatea să înveţi a folosi fraze şi îmbinări de cuvinte potrivite, care te vor ajuta să eviţi unele răspunsuri pline de ambiguităţi, te vor ajuta să convingi potenţialul angajator să te accepte şi ulterior să poţi primi viză. O muncă adăugătoare este pregătirea şi crearea răspunsurilor posibile pentru interviul tău. Trainingurile te vor ajuta să obţii job si viza fără prea mari greutăţi.

 

Managerii CEAP | Center For American Exchange Programs au fost şi ei în SUA şi cunosc cel mai bine modalităţile de a te instrui pentru a-ţi garanta vacanţa americană. Sfaturile practice pe care le vei putea primi sunt într-atât de mult bazate pe istorii reale, te vei convinge şi singur! (Nu uita că dacă ai job si viza, atunci cu siguranţă vei ajunge în SUA)

Dacă ai job si viza, poţi afirma cu cea mai mare responsabilitate că vei merge în America, este ultima etapă care confirmă faptul că visul american se va realiza.

 

Compania CEAP | Center For American Exchange Programs are drept scop nu doar înregistrarea ta ca participant, dar şi pregătirea ulterioară: atât a aspectului exterior pentru interviul cu angajatorul, a limbajului pe care să-l foloseşti, a expresiilor care le poţi utiliza, a comportamentului tău, precum şi toată informaţia despre America, regiuni pe care le poţi vizita, mijloace de trasport cu care poţi călători, magazine de unde poţi face cumpărături la preţ redus.

 

În cadrul pregătirilor, urmezi un curs special care îţi fortifică cunoştinţele în engleză şi îţi dezvoltă limba engleză. Cursul este continuu şi cu un program de întrebări care sunt acordate pentru obţinerea vizei. Urmînd acest curs vei putea trece cu brio ambasada.

 

Vrei să obţii job si viza si să petreci o vară formidabilă pe tărâmul american? Pentru a nu pierde cea mai bună oportunitate de a investi în sine printr-o experienţă culturală unică, acum cât eşti student, aplică la Programul Work And Travel oferit de CEAP | Center For American Exchange Programs

INTERVIUL DE VIZĂ LA AMBASADA SUA

© Copyright 2012 by CAEP ROMANIA - Made With In București