PREGĂTIREA INTERVIULUI DE ANGAJARE SI VIZĂ

Nu uita că, dacă ai job si viză, nimic nu te poate opri să ajungi în SUA!

Deoarece aventura americană este imposibilă fără a avea un JOB și o VIZĂ J-1, scopul nostru este de a te ajuta să treci cu succes de interviul cu potenţialul angajator şi cu reprezentantul consular. Studenții care au hotărât să participe la acest schimb intercultural în America, prin intermediul companiei CAEP | Center For American Exchange Programs, au avut şansa de a participa la un seminar de instruire, care i-a ajutat să afle toate informațiile necesare și să treacă cu succes toate interviurile.

 

CAEP | Center For American Exchange Programs te va ajuta să înveți să folosești fraze şi îmbinări de cuvinte potrivite, pentru a evita unele răspunsuri pline de ambiguităţi, pentru a convinge potenţialul angajator să te accepte şi ulterior să poţi primi viza cu succes! Este foarte important să citești toate întrebările care îți sunt puse la dispoziție de către CAEP și să îți pregătești răspunsurile pentru interviul tău.

 

Managerii CAEP | Center For American Exchange Programs au fost şi ei în SUA şi cunosc cel mai bine modalităţile de instruire, care îți garantează o experiență americană fabuloasă. Sfaturile practice pe care le vei primi sunt în totalitate bazate pe experiențe reale. Te vei convinge şi singur de asta! (Nu uita că dacă ai job si viză, nimic nu te poate opri să ajungi în SUA!)

 

Obiectivul companiei CAEP | Center For American Exchange Programs nu este doar de a te înregistra ca participant, ci și de a te pregăti pentru toate etapele programului: pregătirea limbajului pe care să-l foloseşti, a expresiilor pe care le poţi utiliza, a comportamentului tău, a aspectului exterior pentru interviul cu angajatorul, precum şi toată informaţia despre America, regiunile pe care le poţi vizita, mijloacele de transport cu care poţi călători, magazinele în care poţi face cumpărături la preţuri mici etc.

 

Vrei să obţii job si viză si să petreci o vară formidabilă pe tărâmul american? Pentru a nu pierde cea mai bună oportunitate de a investi în tine și într-o experienţă culturală unică, acum cât eşti student, aplică la Programul Work and Travel oferit de CAEP | Center For American Exchange Programs! Te așteptăm cu drag!

INTERVIUL DE VIZĂ DE LA AMBASADA SUA

How would you like contact us?